zaterdag 9 februari 2013

Carnaval!


Carnaval! Het werd een groot feest! Eerst speelden de juffen en meester een heel gek toneel, dan mochten we nog dansen en tot slot aten we lekkere pannenkoeken! 

Het verhaal ging zo;

Kabouter Mc Chouffe ging op pad naar Smurfin, hij was eigenlijk verliefd op Smurfin. Natuurlijk mocht zijn huisdier, kuikentje Piep, ook mee. Toen kwamen ze Roodkapje tegen, die was een beetje jaloers op de kabouter, zij wou ook een huisdier. 
Roodkapje en kabouter Mc Chouffe kregen ruzie. Gelukkig was Mega Mindy in de buurt. Zij loste de ruzie op en zocht samen met Roodkapje naar een nieuw huisdiertje. 
Opeens zagen ze een groen konijntje, Roodkapje probeerde het te vangen, eerst was het konijntje een beetje bang maar met een koekje lukte het toch! 

Ondertussen gingen Kabouter Mc Chouffe en kuikentje Piep verder naar Smurfin, maar het kuikentje werd erg moe en wilde op de rug van de kabouter springen. Maar de kabouter kreeg erg veel pijn in zijn rug en de dokter moest langskomen. De kabouter kreeg een grote spuit en een windel en kon gelukkig toch verder naar Smurfin.

Daar aangekomen vroeg de kabouter of Smurfin met hem wilde trouwen en jaja, dat wilde ze! 

En ze leefden wellicht nog lang en gelukkig! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten